Finsehytta 1223 moh, ligger ved innfallsporten til Hardangervidda og Skarvheimen. Hytten er fint plassert med utsikt til Hardangerjøkulen, og med gangavstand til Hallingskarvet Nasjonalpark. Finsehytta har vært u...

Booking

Om

Finsehytta 1223 moh, ligger ved innfallsporten til Hardangervidda og Skarvheimen. Hytten er fint plassert med utsikt til Hardangerjøkulen, og med gangavstand til Hallingskarvet Nasjonalpark.

Finsehytta har vært under renovering siden april 2020, og gjenåpner for sommersesong 4.juli-10.oktober. Finsehytta har 174 sengeplasser.

På Finse er det mange fine turmuligheter både sommer og vinter. Det er mulighet for dagsturer til for eksempel Klemsbu eller Geiterygghytta, eller nærliggende fjelltopper som Jomfunuten og Store Finsenuten. Ønskes det lengre turer, kryr det av nærliggende hytter for vandring fra hytte til hytte. 

Finsehytta ligger like ved Rallarmuseet, og er et av stoppestedene på sykkelruten, Rallarvegen. Isbreen, Blåisen, ligger også et stenkast fra Finsehytta, og noen rom er plassert med utsikt mot Blåisen. Her kan man gjennomføre brevandring med Jøklagutane på sommerstid. På vinterstid er Finse et ski-paradis, med mange kvistede løyper. 

Finse 1223 microbryggeri er Norges høystliggende bryggeri, og vi er stolte over å kunne levere egenprodusert øl til våre gjester. Finsehytta har alle rettigheter, og serverer både frokost, lunsj og middag. Helpensjon inngår i overnatting. 

Les mer og book din overnatting her

Velkommen til et aktivt og opplevelsesfylt opphold på nyoppussede Finsehytta!

Annen overnatting
Generelle fasiliteter

Kart